Specialist ouderengeneeskunde

Valt u wel eens, bent u soms in de war, hebt u een chronische ziekte waardoor u achteruit gaat, lukt het niet meer zo goed om voor uzelf te zorgen of raakt uw mantelzorger overbelast?
Dan kan een specialist ouderengeneeskunde met u (en uw mantelzorger) meedenken. Samen met u kan zij kijken wat er aan de hand is en zoeken naar mogelijkheden voor verbetering en ondersteuning.

Wat doet de specialist ouderengeneeskunde?

De specialist ouderengeneeskunde is een arts die gespecialiseerd is in de zorg voor kwetsbare ouderen en mensen met complexe gezondheidsproblemen. De specialist ouderengeneeskunde werkt samen in een team van behandelaars met verschillende deskundigheden zoals een psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste, logopediste en maatschappelijk werker zowel in het verpleeghuis als, bij u thuis. De specialist ouderengeneeskunde komt bij u op huisbezoek en zal uw situatie uitgebreid in kaart brengen.

Kwaliteit van leven

Het belangrijkste uitgangspunt van de specialist ouderengeneeskunde is de kwaliteit van leven. Daarbij zijn zowel uw lichamelijke, geestelijke maar ook uw sociale welbevinden van belang evenals het welbevinden van de mantelzorger.

Verwijzing huisarts

Voor ondersteuning van de specialist ouderengeneeskunde van Zinzia, hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het klantbureau van Zinzia via telefoon 088 311 42 00 of info@zinzia.nl. Zij helpen u graag verder.