Specialist Ouderengeneeskunde

Locatie:              voor alle locaties en het gehele werkgebied van Zinzia Zorggroep
Uren:                   minimaal 24 uur / onbepaalde tijd

Wat ga je doen?

Als specialist ouderengeneeskunde ben je verantwoordelijk voor de behandeling en zorg voor kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag die tijdelijk of permanent bij ons in een zorginstelling wonen. Je werkt met verschillende doelgroepen, zoals revalidatie, psychogeriatrie, chronische somatiek, gerontopsychiatrie en palliatieve zorg.

Je werkt multidisciplinair samen met verschillende professionals als regievoerder van het behandelplan en levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen en programma’s. Je denkt actief mee over innovaties en levert een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Als Specialist ouderengeneeskunde ben je tijdens de door de weekse bereikbaarheidsdiensten beschikbaar als achterwacht voor de basisartsen/ aiossen. De weekenddiensten worden door ANW Nederland ingevuld.

Vanuit het Ambulant Geriatrisch Team lever je als specialist ouderengeneeskunde een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van huisartsen in de zorg voor zelfstandig wonende (kwetsbare) ouderen met complexe zorgvragen.

Zinzia hecht veel waarde aan opleiden en biedt begeleiding aan aiossen ouderengeneeskunde en huisartsgeneeskunde en aan co-assistenten. De mogelijkheid bestaat om je verder te specialiseren in de door ons aangeboden doelgroepen.

Wat vragen wij?

Ben je bevlogen, zelfstandig en ondernemend met hart voor de ouderenzorg? Geloof je in de kracht van een goede multidisciplinaire samenwerking en wil je je daarvoor inzetten? Ben je flexibel, enthousiast, vernieuwend, ambitieus en wil je blijven groeien in jouw vak? Ben je verbindend en draag je bij aan eenheid en werkplezier in een team? Heb je een geregistreerd artsendiploma aangevuld met de specialisatie Specialist Ouderengeneeskunde of ben je een Specialist Ouderengeneeskunde en in het bezit, of hiermee in afronding, van een Kaderopleiding GRZ, opleiden, Palliatief of 1e lijn. Dan pas jij in de vakgroep Specialist Ouderengeneeskunde van Zinzia!

We vinden het belangrijk dat je aansluit bij onze kernwaarden ( Kennis, Liefdevol, Eerlijk, Uniek, Resultaat – KLEUR ). Daarnaast beschik je over de volgende competenties: analytisch denken, kwaliteitsbewustzijn, organisatiesensitiviteit, samenwerken en uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving bij een organisatie waar mensen in beweging zijn. Je maakt deel uit van de medische vakgroep, die bestaat uit Specialisten Ouderengeneeskunde, Basisartsen en een Verpleegkundig Specialist in opleiding. Het team wordt aangestuurd door de manager Expertise Behandel Centrum.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris.
  • Bij Zinzia krijg je binnen de kaders de ruimte om te initiëren en te ontwikkelen. Sterker nog: het wordt van je verwacht dat je deze ruimte ten volle benut.
  • Ben je nu al werkzaam als ZZP-er? Dan gaan we ook graag met je in gesprek.

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Mireille Prins, Manager Expertise Behandel Centrum via telefoonnummer 06-82962793.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-036 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep
Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Vanuit onze visie willen we één van de beste zorgaanbieders en werkgevers van Nederland zijn. Zinzia is dé specialist voor kwetsbare ouderen.