Dagbehandeling

Ervaart u met het ouder worden dat niet alles meer vanzelf gaat? Werkt uw lichaam soms niet mee of vergeet u meer dan u lief is? In die fase kunt u gebruik maken van de Dagbehandeling, van Zinzia Zorggroep.  U woont gewoon thuis, maar komt overdag naar onze Dagbehandeling. Dat doet u op een aantal vaste dagen per week. Dankzij onze Dagbehandeling kunt u vaak langer thuis wonen.

Locaties

U bent welkom op twee van de vier locaties van Zinzia voor een combinatie van behandeling of revalidatie. Ook met een uitgebreidere zorgvraag kunt u bij ons terecht. U kunt terecht bij Dagbehandeling Het Reeënbosch op locatie Oranje Nassau’s Oord in Wageningen op maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur en bij Dagbehandeling De Appelbloesem op locatie De Lingehof in Bemmel van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Ervaringsverhalen Dagbehandeling

Als het thuis niet meer lukt, kan Zinzia u helpen. Door onze Dagbehandeling te bezoeken, kunt u mogelijk langer thuis blijven wonen. Enkele bezoekers vertellen hoe zij de Dagbehandeling ervaren:

Verhaal van meneer Vermeulen, De Appelbloesem
Verhaal van mevrouw Van den Berg, Het Reeënbosch
Verhaal van mevrouw Wennekes, Het Reeënbosch

Wilt u meer weten?

De huisarts kan een verwijzing maken voor Dagbehandeling. Wij komen dan bij u thuis om uw behoefte in kaart te brengen. Vul het contactformulier in voor een rondleiding of bel 088 311 4200 (Zorgbemiddeling Zinzia).