Rumah Kita zet weer de bloemetjes buiten met een Voorjaarsmarkt. De lente is begonnen en dus weer tijd voor de jaarlijkse Voorjaarsmarkt bij Rumah Kita. Op zaterdag 23 april is iedereen tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom aan Plein 15 augustus 1 in Wageningen. Samen met de Rumah Kita Band en de Solo & Ambonboys maken we er een onvergetelijke dag van.

Een tal van standhouders verkopen nieuwe en bruikbare tweedehandse spulletjes voor een leuke prijs. Bezoekers kunnen op deze markt voor van alles terecht, zoals sieraden, tassen, kleding, kaarten, bloemstukken, speelgoed, woonaccessoires en nog veel meer. Ook staat de Indische bieb van Rumah Kita er met een kraam tweedehands Indische boeken. Dus alle gelegenheid om heerlijk rond te neuzen op de Voorjaarsmarkt. Er is voor ieder wat wils.

Bezoekers kunnen ook genieten van de lekkerste hapjes uit de keuken van Rumah Kita, bijvoorbeeld van een de Nasi Rames maaltijd, Indische hapjes en een drankje. Het restaurant is geopend van 10.00-18.00 uur. Tot slot is er de hele dag live muziek aanwezig. Onze huisband de Rumah Kita Band treedt op van 11.00 tot 13.30 uur en Solo & Ambonboys verzorgen een optreden van 14.15 tot 16.00 uur in het restaurant. Iedereen is welkom!